Therapeut


Ik ben geboren in 1961, opgegroeid in Amsterdam en woon sinds1989 in Maarssen. Na het afbreken van mijn studie Klassieke Taal- en Letterkunde aan de Universiteit van Amsterdam, heb ik een beroepsopleiding bij Schoevers gevolgd en ben ik het bedrijfsleven ingestapt. In de avonduren heb ik NIMA-A en B gevolgd. Ik heb bij verschillende internationale bedrijven gewerkt, waaronder 12 jaar bij Synthélabo, een Frans farmaceutisch bedrijf. Na een fusie van mijn werkgever ben ik in de werving- en selectiebranche terecht gekomen, waar ik nog steeds met veel plezier werk .

Geïnspireerd door de natuur, ben ik naast mijn baan als kantoormanager bij SchaalX in 2004 weer gaan studeren. Dit heeft in 2011 geresulteerd in het behalen van  een bachelorgraad in de zogeheten CAM-therapie aan de Academie voor Natuurgeneeskunde, later samengegaan met Saxion Next. Ik ben afgestudeerd in de richting Natuurgeneeskunde en Fytotherapie. Al bij aanvang van mijn studie wist ik dat ik wilde gaan werken met energetische geneeskunde, mede gezien het feit dat ik zelf periodiek met de voorloper van de INDIGO werd behandeld. In mei 2012 heb ik een gespecialiseerde opleiding in de quantum biofeedback met een diploma afgerond en vanaf januari 2012 ben ik werkzaam in mijn eigen praktijk. Ik bezoek regelmatig (internationale) congressen en nascholingen, zodat ik mijn behandelingen kan afstemmen op de nieuwste inzichten. Vanaf januari 2016 volg ik bij de Ortho Health Foundation de opleiding Orthomoleculair en Epigenetisch Therapeut om mijn cliënten nog beter te kunnen helpen. Daarnaast spreekt het voor zich dat mijn levenservaring bijzonder waardevol is in mijn functioneren als therapeut.

Mijn jarenlange ervaring in het bedrijfsleven, waarbij ik onder andere verantwoordelijk ben voor het casemanagement, maakt dat ik als therapeut niet alleen oog heb voor het welzijn van uw medewerker, maar ook heel goed weet wat úw belangen zijn en desgewenst samen met u,  uw medewerker en de arbo-arts kan werken aan het bespoedigen van het herstel. Vanzelfsprekend zal ik daarbij mijn beroepsgeheim respecteren.