Tarieven en vergoedingen


Per 1 januari 2016 hanteer ik de volgende tarieven:
Eerste consult (±2 uur) 130,00 inclusief een volledige rapportage van de metingen
Vervolgconsult (±1,5 uur) 85,00
Basispakket van 10 vervolgconsulten (fundering) 725,00 inclusief een volledige rapportage van de metingen na de tiende behandeling
Tussentijdse rapportage van de metingen 10,00 op verzoek
Toeslag behandeling aan huis 15,00 per behandeling en binnen een straal van 5 kilometer
Bachbloesemremedie 5,00 per flesje

Alle genoemde bedragen voor particuliere consulten zijn inclusief 21% BTW. De rapporten worden in PDF-vorm per
e-mail verstrekt.

Op dit moment is betaling per pin (nog) niet mogelijk. Daarom vraag ik u elk eerste  en elk los consult in contanten af te rekenen. Vanzelfsprekend ontvangt u een factuur hiervoor.

Wanneer u een pakket afneemt, kunt u op rekening betalen. In dat geval zullen wij een aantal behandeldata afstemmen, welke op de factuur vermeld zullen worden.  Desgewenst kunt u  de factuur in twee termijnen voldoen, waarbij 50% vóór de eerste vervolgbehandeling voldaan dient te zijn en de resterende 50% vóór de negende vervolgbehandeling. Restitutie van vooruit betaalde niet genoten behandelingen vindt uitsluitend plaats wanneer sprake is van overmacht en dit zal in alle redelijkheid beoordeeld worden.

Vergoeding vanuit de aanvullende verzekering:

Omdat ik aangesloten ben bij de NWP, een gerenommeerde beroepsvereniging, wordt het consult (deels) door uw verzekering vergoed wanneer u een aanvullende verzekering heeft afgesloten. Welke vergoedingen voor uw verzekering gelden kunt u het beste navragen bij uw verzekeringsmaatschappij. Meer informatie kunt u ook op de site van mijn beroepsvereniging lezen: vergoedingen vanuit de aanvullende verzekering.