Auto


Vanaf de A2 richting Amsterdam:

Sorteer op de A2 tijdig voor voor afslag 5, 6 en 7. Neem vervolgens afslag Maarssen (afslag 6/N230/Zuilense Ring) en sorteer rechts voor voor de afslag Maarssenbroek/Lage Weide. Ga onderaan de afslag naar rechts: u houdt het Carlton President Hotel aan uw rechterhand. Sorteer direct na de eerstvolgende stoplichting links voor (anders gaat uw weer richting de A2) en blijf alsmaar rechtdoor rijden. U passeert diverse afslagen naar woonwijken. Waar de weg een beetje naar rechts buigt, sorteert u links voor om de wijk Zwanenkamp in te slaan. Neem vervolgens de eerste rechts en opnieuw de eerste rechts (u rijdt als het ware om het huizenblok heen). De praktijk bevindt zich op de hoek waar de weg zich naar links vervolgt (Zwanenkamp 20). Hier kunt u uw auto in één van de parkeerhavens parkeren. Let op: de toegestane snelheid op de rondweg is 50 km/uur en hier wordt regelmatig op gecontroleerd.

Vanaf de A2 richting Utrecht:

Houd rechts aan richting ‘s-Hertogenbosch/Maastricht/Ring Utrecht (West). Neem vervolgens afslag Maarssen (afslag 6, N230/Zuilense Ring) en sorteer rechts voor voor de afslag Maarssenbroek/Lage Weide. Ga onderaan de afslag naar rechts: u houdt het Carlton President Hotel aan uw rechterhand. Sorteer direct na de eerstvolgende stoplichting links voor (anders gaat uw weer richting de A2) en blijf alsmaar rechtdoor rijden. U passeert diverse afslagen naar woonwijken. Waar de weg een beetje naar rechts buigt, sorteert u links voor om de wijk Zwanenkamp in te slaan. Neem vervolgens de eerste rechts en opnieuw de eerste rechts (u rijdt als het ware om het huizenblok heen). De praktijk bevindt zich op de hoek waar de weg zich naar links vervolgt (Zwanenkamp 20). Hier kunt u uw auto in één van de parkeerhavens parkeren. Let op: de toegestane snelheid op de rondweg is 50 km/uur en hier wordt regelmatig op gecontroleerd.

Vanaf de A27 richting Hilversum/Amersfoort

Neem de afslag Maarssen (N230/Zuilense Ring). Vervolg de weg richting de A2 tot de afslag Maarssenbroek. Via de afslag Maarssenbroek verlaat u de N230. Aan het einde van de afslag, slaat u bij de stoplichten linksaf. Bij de volgende stoplichten rijdt u rechtdoor en u sorteert vervolgens direct links voor. U slaat linksaf op het grote kruispunt en neemt bij de eerstvolgende stoplichten de afslag naar rechts. U passeert diverse afslagen naar woonwijken. Waar de weg een beetje naar rechts buigt, sorteert u links voor om de wijk Zwanenkamp in te slaan. Neem vervolgens de eerste rechts en opnieuw de eerste rechts (u rijdt als het ware om het huizenblok heen). De praktijk bevindt zich op de hoek waar de weg zich naar links vervolgt (Zwanenkamp 20). Hier kunt u uw auto in één van de parkeerhavens parkeren. Let op: de toegestane snelheid op de rondweg is 50 km/uur en hier wordt regelmatig op gecontroleerd.