WELKOM


Welkom op de site van SCIAMUS, praktijk voor quantum biofeedback en natuurgeneeskunde.

We ervaren in de huidige tijden allemaal wel enige mate van stress. Stress kan heel zinvol zijn wanneer we voor een speciale gelegenheid goed moeten presteren, maar wanneer te vaak of zelfs voortdurend stress ervaren wordt, komt dit niet ten goede aan de gezondheid en gaat de stress zich uiten in allerlei acute dan wel chronische klachten. Denk aan slecht slapen, de toekomst niet meer met vertrouwen inzien, meer roken en drinken, hoofdpijn, maagpijn, menstruatieklachten, hoge bloeddruk, overmatig zweten, huidklachten, etc.

In mijn praktijk streef ik ernaar om met een holistische aanpak de gezondheidsbalans te herstellen door stress op alle niveaus in lichaam en geest te reduceren met als doel het zelfgenezend vermogen te activeren en zo tot daadwerkelijke genezing te komen.  Terwijl u zich ontspant, worden de geconstateerde verstoringen energetisch gecorrigeerd met  uiterst geavanceerde apparatuur en software, INDIGO genaamd. Zo worden uw lichaam en geest met frequentietherapie als het ware getraind in de oorspronkelijke, natuurlijke reacties  met als doel u weer in balans te brengen. Ter ondersteuning van dit proces adviseer ik ten aanzien van voeding en leefgewoonten en zet ik indien nodig Bachbloesemremedies, geneeskrachtige kruiden, natuurpleisters (PowerStrips™) en/of voedingssupplementen in.  Ook vind ik het belangrijk u meer zelfinzicht te geven. Na de eerste behandeling wordt aan u per e-mail een rapport van de gemeten waarden toegezonden, waarin u kunt teruglezen welke zaken uit balans waren en tot welke klachten dit kan leiden.

Omdat ik zelf vele jaren ervaring als casemanager in het bedrijfsleven heb en mijn behandelwijze bij uitstek ook preventief kan worden ingezet, reken ik zowel particulieren als (medewerkers van) bedrijven tot mijn klantenkring. Ook sporters die optimaal willen presteren, zijn bij mij aan het juiste adres. Het is een publiek geheim dat sporters als Dorian van Rijsselberghe en Novak Đoković zich regelmatig met de INDIGO laten behandelen.

Ik nodig u van harte uit om mijn website nader te bekijken. Wanneer u een afspraak wilt maken of nadere informatie wenst, kunt u het contactformulier invullen, een mail richten aan info@sciamus.nl of telefonisch contact opnemen met 0346-831392.

Ik hoop u binnenkort in mijn praktijk te mogen begroeten!

Met een hartelijke groet,

Josette Monfrooij